Elk jaar komt de Activiteitenladder Gieten uit in januari. Daarin staan heel veel activiteiten voor de jeugd in en rondom Gieten. Verschillende partijen openen hun deuren. Voor een kleine vergoeding kunnen kinderen/jongeren hier aan mee doen. En zo misschien wel nieuwe talenten ontdekken!

Ook DAF doet mee met deze ladder. En waar vorig jaar de workshops werden gegeven door de DAF Coach, zullen ze dit jaar gegeven worden door de Daffers! De DAF Coach is natuurlijk wel altijd aanwezig. Alle workshops zijn van 15:30 tot 17:00 uur en vinden plaats in DAF Gieten.

Kosten zijn 2,50 euro per workshop. Dit bedrag mag cash meegenomen worden.

Leeftijd deelnemers: 8 t/m 12 jaar.

Meer informatie of deelnemen? Mail naar s.wester@ico-kunstencentrum.nl of kijk op www.ico-kunstencentrum.nl/activiteitenladder.

Vrijdag 19 februari: 3D-pen sleuterhanger! (aangepaste datum, was 3 februari)

Leuke workshop waarbij je sleutelhangers maakt met een 3D pen. Jullie worden begeleid door 2 Daffers die veel ervaring hebben met het werken met 3D pennen.

Woensdag 10 februari: Tekenen en animeren!

Teken en animeer je eigen dier in Procreate. Procreate is een teken en animatieprogramma op de iPad. Onder begeleiding van 2 ervaren Daffers gaan jullie een eigen dier tekenen en die laten bewegen!

Woensdag 17 februari: Ontwerpen en pimpen!

Ontwerp je eigen kledinglijn! Ga aan de slag met je eigen topmodel en bedenk de mooiste creatie. Ben je uitgetekend? Dan mag je je eigen shirt, schoenen, broek, mondkapje, pet, etc pimpen. Je neemt hiervoor zelf een kledingstuk mee.

Woensdag 24 februari: Photoshop!

Leer foto’s bewerken met Photoshop Fix en Mix. Hierin kun je van jezelf een topmodel maken of ontdekken of paars een goede haarkleur is voor jou. Maar je kunt ook een alien van je zelf maken of je hebt opeens konijnenoren! Daarna kun je jezelf in een oerwoud plaatsen of op een strand op Hawaï. Of misschien wil je liever op de rug van een T-Rex? Alles is mogelijk!