Digital Art Factory is er voor jou! Digital Art Factory (DAF) is een plek waar jongeren samen komen om te experimenteren, onderzoeken en maken. Het is een creatieve plek waar gewerkt wordt met moderne en creatieve technieken. Bepaal zelf waar je meer van wil weten en waar je mee aan de slag wilt gaan. We zijn benieuwd naar jouw ideeën en projecten.
De DAF coaches helpen je graag met het realiseren van je idee. DAF is een unieke plek waar jongeren onder elkaar kunnen zijn en kunnen experimenteren, leren en maken wat zij willen. Onderzoeken en ontwikkelen staan centraal.

Nadat je een (paar) keer bent langs gekomen, kun je voor €50,- per halfjaar lid worden van DAF. Voor dit bedrag krijg je toegang tot de DAF ruimten, mag je gebruik maken van wat DAF in huis heeft (alle tools en technieken en de gezelligheid met andere DAFFERS) en word je begeleidt door de DAF coaches. De ‘DAFFERs’ en DAF coaches zijn experts en ervaringsdeskundigen.

Er zijn momenteel 2 DAF locaties geopend, in Assen en in Gieten.

Nieuwsgierig geworden?
Kom dan eens langs bij ons. Bekijk en ervaar zelf wat er allemaal gebeurt en waar DAFFERS mee bezig zijn. We zijn benieuwd naar jouw ideeën en projecten.

Nadat je een (paar) keer bent langs gekomen, kun je voor €50,- per halfjaar je lid worden van DAF (link naar pagina inschrijfformulier). Voor dit bedrag krijg je toegang tot de DAF ruimte (link naar pagina met openingstijden), mag je gebruik maken van wat DAF in huis heeft (alle tools en technieken en de gezelligheid met andere DAFFERS) en word je begeleidt door de DAF coaches.