Tijdens de oktober kindermaand kun je meedoen met een aantal workshops. Hieronder zie je welke workshops er zullen plaatsvinden. Aanmelden voor een workshop doe je via onderstaand formulier.

Wil je aan meer dan één workshop meedoen? Dat kan! Geef je voor iedere workshop apart op.

VR kunst maken = VOL!
Leeftijd: 8 t/m 12 jaar
Zaterdag 8 oktober 2022
Tijd: 10.00 – 12.00 uur

Met een Virtual Reality-bril en controllers een kunstwerk maken. Het klinkt gek. Maar het kan echt. Doe je mee? Met de bril en de controllers maak je de mooiste creaties. Alle kunstwerken van de workshop worden verzameld en in een online expositie geplaatst. Je kunt ze daarna allemaal bekijken!

Music-Lab
Leeftijd: 8 t/m 12 jaar
Zaterdag 15 oktober 2022
Tijd: 10.00 – 12.00 uur

Bouwen, experimenteren, uitvinden én muziek maken. Dat kan allemaal in het DAF Music-Lab. Samen met anderen maak je met allerlei spullen, buizen en draden eerst je eigen muzieklab. Daarna kun je geluid downloaden van internet, maar ook zelf maken. En dan, als je klaar bent: ‘Let’s play the music!’

3D Fantasiedier = VOL!
Leeftijd: 8 t/m 12 jaar
Zaterdag 29 oktober 2022
Tijd: 10.00 – 12.00 uur

Bedenk en maak jouw eigen 3D fantasiedier. Dat doe je met 3D pennen en andere materialen. Als je een afbeelding voor de achtergrond hebt uitgekozen, fotografeer je het dier voor een groene achtergrond (greenscreen). Zo bepaal je in welke omgeving jouw dier te zien is. Fantaseer erop los!