Hallo!

Wat leuk dat je interesse hebt om je in te schrijven voor de Digital Art Factory (of zoals wij vaak zeggen: DAF). Misschien ken je ons al een tijdje, of is het nog nieuw voor je, maar we heten je van harte welkom. Voor €50,- per halfjaar kun je deelnemer worden van DAF. Voor dit bedrag krijg je toegang tot de DAF-ruimtes in Assen, Gieten en Appingedam, kun je gebruik maken van alle tools die DAF in huis heeft én krijg je begeleiding van de coördinatoren. We gebruiken de contributie van DAF deelnemers om alle tools up-to-date te houden, en materialen aan te schaffen.

DAF is in 2016 gestart. In de opbouwfase (2016 – 2018) was deelname gratis. Met de eigen bijdrage die we nu vragen zorgen we dat DAF in ontwikkeling blijft en (meer) jongeren de mogelijkheden krijgen om mee te doen. Onze ambitie is om in de toekomst nog vaker open te zijn. Ben je onder de 18? Dan vul je het formulier samen met je ouder/verzorger in. Hij of zij moet toestemming geven en akkoord gaan met de voorwaarden en betalingsplicht. Deelnemers boven de 18 kunnen hun eigen gegevens bij deelnemer én betalingsplichtige invoeren.

In de informatiebrief (zie onder) en bevestigingsmail vind je de betalingsinformatie.

Geen of weinig geld voor extra activiteiten? Kijk op www.assen.nl/kindpakket of www.jeugdfondssportencultuur.nl/fondsen/drenthe voor meer informatie over betalingsondersteuning.

 

 

Klik hier voor de informatiebrief!