Digital Art Factory (DAF) is de plek waar je creatief bezig kunt zijn met alle verschillende digitale technieken en kunstvormen die je maar kunt bedenken. Je volgt je eigen interesses en werkt samen met andere creatievelingen. Bij de DAF coach kun je terecht voor inspiratie en met vragen (en hij of zij ook bij jou).
De basis van DAF zijn de jongeren. Leidend is wat zij willen onderzoeken of maken, en welke ideeën ze willen uitwerken. Aan de hand daarvan worden er keuzes gemaakt voor het (leren) gebruiken van nieuwe tools of technieken. De DAF coach begeleidt dit proces en stimuleert DAF jongeren om samen te werken.

Kom dan eens langs bij ons. Bekijk en ervaar zelf wat er allemaal gebeurt en waar DAFFERS mee bezig zijn. We zijn benieuwd naar jouw ideeën en projecten.

Nadat je een (paar) keer bent langs gekomen, kun je voor €50,- per halfjaar je lid worden van DAF (link naar pagina inschrijfformulier). Voor dit bedrag krijg je toegang tot de DAF ruimte (link naar pagina met openingstijden), mag je gebruik maken van wat DAF in huis heeft (alle tools en technieken en de gezelligheid met andere DAFFERS) en word je begeleidt door de DAF coaches.